Vegedog™ (765gr, 1503gr)

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 40,00 (inclusief 21% btw)

Tekst volgens Compassion Circle:

Let op: VegeDog™ is alleen bedoeld als aanvulling op zelfbereide maaltijden. Voeg het VegeDog™ supplement NIET toe aan een reguliere voeding die al compleet is.  Gebruik het supplement alleen volgens de aangegeven hoeveelheid voor het gewicht van uw hond of volg de aanwijzingen op in de recepten. Veranderingen in recepten kunnen vitaminen- of mineralentekort veroorzaken in de voeding. 

Recepten vind je hier.
 

Vroeger kregen alle huisdieren zelfgemaakte recepten. Daardoor wist je als baasje altijd waar het eten vandaan kwam en wat de kwaliteit ervan was. Nu hebben grote multinationals dit meestal van ons overgenomen. Maar is het niet veiliger, gezonder en leuker om zelf maaltijden voor je geliefde hond of kat te bereiden? Vegecat, Vegecat phi en Vegedog garanderen je dat je huisdier alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Het VegeDog™ supplement maakt het mogelijk om in je eigen keuken een juiste nutriëntenbalans te bereiken. Voeg simpelweg deze vitaminen- en mineralenmix toe aan plantaardig, zelfbereid voedsel met behulp van de VegeDog™ recepten die bij het supplement zitten.

  • Non GMO
  • Not tested on animals
  • 100% vegan

Voerinstructies:
Het VegeDog™ supplement is bedoeld om te gebruiken samen met de VegeDog™ recepten. In de recepten staat weergegeven hoeveel gram supplement nodig is voor dat recept. Je kunt de hoeveelheid voedsel die je bereidt vergroten of verkleinen door evenredig de hoeveelheid van alle ingrediënten in dat recept te vergroten of verkleinen. Als je je eigen recepten maakt, gebaseerd op onze recepten, verdeel dan de benodigde dagelijkse hoeveelheid supplement over de maaltijden. Meng het supplement in warm bereid voedsel.
Als je de recepten aanpast, vervang dan peulvruchten voor peulvruchten of granen voor granen en houd rekening met het eiwitgehalte in het dieet van je hond. Je kunt allerlei verse groenten toevoegen aan de recepten, maar deze mogen niet meer dan 10% van het dieet uitmaken.
Alle recepten bevatten voedselgist voor de B-vitaminen. We raden ten zeerste aan om onze VegeYeast te gebruiken, dit is een gist die zuurder is dan ander voedselgist. Recepten zijn te vinden in folders die worden meegestuurd met het supplement. Neem contact met ons op als u geen folder hebt ontvangen of bekijk de recepten hier.

Lees de inleiding van de receptenbrochure goed door en kijk in de folder voor meer informatie. U kunt ook geweldige recepten vinden in Dr. Pitcairn’s Complete Guide to Natural Health for Dogs & Cats (4e editie). 

Aanbevolen toevoegingen:
Voor optimale gezondheid, voegt u lactose-vrije Prozyme® Plus spijverteringsenzymen en superfood Green Mush™ toe aan de voeding.

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Samenstelling Dicalcium Phosphate, Calcium Carbonate, Calcium Citrate (Calcium Salt of Organic Acid), Seaweed Meal, Choline Chloride, L-Methionine, Taurine, Sodium Selenite, D-Alpha Tocopherol Acetate, Ferrous Fumarate, Zinc Oxide, Vitamin A Palmitate,
Samenstelling (vervolg) Copper Amino Acid Chelate, Riboflavin, Vitamin B12 supplement, Ergocalciferol.
Analytische bestanddelen Crude protein 8.4%, crude fiber 1.3%, crude fat 3.1%, crude ash 57.8% moisture 5%.
Nutritionele additieven per kg Methionine: 4.3%, Calcium: 22%, Sodium: 0.88%, Phosphorus: 5%, Iron: 700mg / kg, Copper: 50mg / kg, Zinc: 1710mg / kg, Iodine: 45.5 mg / kg, selenium: 10 mg / kg, vitamin A: 200,000 IU / kg, vitamin D2: 22,000 IU / kg, vitamin E: 3,130 IU / kg,
(vervolg) riboflavin: 160 mg / kg, vitamin B12: 1.6 mg / kg, choline: 33,050 mg / kg, taurine: 33,950 mg / kg.
Inhoud 227 grams, 765 grams or 1503 grams.
© 2013 - 2021 VegaVriend.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel