VegeYeast™ (454gr, 1361gr, 2268gr)

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 18,00 (inclusief 21% btw)

VegeYeast is een gemodificeerde brouwersgist dat boordevol vitamine B zit. Vitamine B ondersteunt het zenuwstelsel en vele andere lichaamsfuncties. Verder is het een uitstekende bron van chroom en hoogwaardige eiwitten.

Het is 100 keer zuurder dan 'gewone' gist zoals brouwersgist of voedingsgist en bevat 35% minder magnesium. De extra zuurheid is waardevol voor zowel honden als katten, en het lage gehalte aan magnesium helpt blaasproblemen bij katten te voorkomen. 

Bovendien helpt VegeYeast om de overstap naar een vegetarisch dieet veel makkelijker te maken, aangezien zowel honden als katten gek zijn op de smaak die het aan hun voer toevoegt. Verder is uit sommige kortdurende onderzoeken gebleken dat huisdieren minder vatbaar waren voor vlooien door de toevoeging van gist aan hun voedsel. 

Geschikt voor honden en katten van alle leeftijden. Kijk in de Vegepet recepten voor de benodigde hoeveelheden. Een kat van 4,5kg en een hond van 20kg gebruiken ongeveer 454 gram Vegeyeast per maand, 1 theelepel per dag.

Bewaar de Vegeyeast op kamertermperatuur op een droge plek. Houdbaar tot 2 jaar na de productiedatum. 

 

Specificatie Omschrijving
Samenstelling Dried yeast, dried autolyzed yeast, dried yeast extract.
Inhoud 454 grams, 1361 grams or 2268 grams.
© 2013 - 2021 VegaVriend.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel