Arctic blue - Omega 3 (60 capsules)

Artikel 1 van 1
€ 14,50 (inclusief 21% btw)

Deze omega 3 algenolie is hét diervriendelijke alternatief voor visolie, een van de meest gebruikte voedingssupplementen bij honden en katten met een positief effect op ontstekingen, gewrichten, vacht. 

Arctic Blue Omega 3 heeft als eerste algenolie van Nederland het Vegan keurmerk gekregen, omdat niet alleen de olie zelf maar ook het omhulsel van de capsules 100% plantaardig is. DHA is het belangrijkste en meest onverzadigde omega-3 vetzuur en komt alleen voor in visolie en algenolie. Een capsule bevat 500 mg algenolie waarvan 250 mg DHA.

Algenolie kan een belangrijke aanvulling zijn op het dieet van honden en katten. Door goedkope olieën en vetten kan een disbalans ontstaan tussen omega 3 en omega 6. Het toevoegen van Omega-3 in zijn krachtigste vorm (EPA en DHA) herstelt deze balans. Omega-3 (EPA en DHA) wordt gebruikt vanwege de ontstekingsremmende werking. Wetenschappelijk bewezen gezondheidsclaims voor de mens zijn: goed voor je hart (EPA en DHA) en goed voor je hersenfunctie (DHA) en gezichtsvermogen (DHA). 

Algen worden gekweekt en zijn dus niet onderhevig aan milieuverontreiniging. Om het helemaal goed te doen is de algenolie (als enige) 100% klimaatneutraal en wordt het plastic met bijna 100% gereduceerd door geen potjes maar dunne folie te gebruiken. 

Dosering:

  • Hond: 1 capsule per dag (grote hond evt. 2 per dag)
  • Kat: 1 capsule om de dag.

Rechtstreeks in de bek ingeven of door het voer mengen. Ook geschikt voor menselijke consumptie (dosering: dagelijks 1 capsule). 

Specificatie Omschrijving
Samenstelling Algenolie, capsuleomhulsel (water, gemodificeerd maïszetmeel, glycerine, geleermiddel (carrageen), kleurstoffen (karamel, beta-caroteen), zonnebloemolie, antioxidant (tocoferolrijk extract, ascorbylpalmitaat), natuurlijk aroma, zonnebloemlecithine.
Inhoud 1 zakje bevat 60 capsules. 1 capsule bevat 450 mg algenolie, waarvan 250 mg DHA.
© 2013 - 2021 VegaVriend.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel