Momo lust alle snacks

Eet veganistisch sinds: 2017
Leeftijd: 8 jaar
Favoriete snack: Alle vegan snacks worden gewaardeerd

''Wij merken tot nu toe alleen maar voordelen van vegan voeding. Bij elke hond (zie ook Charlotje en Esmee) zijn we direct na de adoptie overgestapt op de Yarrah brokken en ze verdragen het goed, de stoelgang is normaal. Ze hebben wel iets meer ontlasting. Ze eten het vegan voer heel graag, zeker in combinatie met nat voer, de soja yoghurt en edelgistvlokken.

Momo had een maagprobeem en reflux toen hij bij ons aankwam. Was heel erg in het begin maar na een paar weken Yarrah kunnen we zeggen dat we dit onder controle hebben en hij voelt zich stukken beter.

Momo krijgt o.a. vegan voeding, omdat wij een goede ervaring hebben gehad met onze vroegere Engelse bulldog: Ebony. Toen Ebony negen jaar was (en nog niet vegan at), was zij op. Ze had heel veel gewrichtsproblemen en weinig energie. We zijn toen overgeschakeld naar de vegan brokken van Yarrah en we kregen een nieuwe hond! Ze voelde zich heel goed en stapte weer overal mee naartoe. Ebony is 12 geworden en is actief gebleven tot het laatst. Wij zijn dan ook heel tevreden over een vegan voedingspatroon voor de hond.'' - Vanessa en Heiko

© 2013 - 2021 VegaVriend.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel