Puppy


Vraag (1).
Hebben jullie geschikt voer voor puppy's?

Antwoord (1).
We hebben puppybrokken van Benevo die speciaal voor puppies is gemaakt. Puppies hebben een net iets andere voedingsbehoefte dan volwassen honden. Dit voer is daarop afgestemd en voldoet aan de richtlijnen van de FEDIAF voor voeding voor puppies. 

Daarnaast hebben we het supplement Vegepup dat je kunt toevoegen aan zelf bereide gerechten.

Het VegePup supplement maakt het mogelijk om in uw eigen keuken een juiste nutriëntenbalans te bereiken. Voeg simpelweg deze vitaminen- en mineralenmix toe aan plantaardig, eiwitrijke ingrediënten met behulp van de VegePup recepten die bij het supplement worden meegestuurd


Vraag (2).
Welke trainingssnoepjes zijn geschikt voor puppy's?

Antwoord (2)
Allereerst: puppies hebben vooral volwaardig puppyvoer nodig. Probeer ervoor te zorgen dat de hoeveelheid snacks geen negatieve invloed heeft op de hoeveelheid eten van het volwaardige voer. Houd ook altijd toezicht als je pup een kluifje krijgt.

Ga je naar puppycursus en heb je beloningsvoer nodig? Dan is de Vegusto Vegi Maxi worst een absolute aanrader!

Rick heeft zelf veel ervaring bij opvoedcursussen die hij geeft op de hondenschool. Vrijwel alle honden vinden het super lekker! En dat maakt het natuurlijk juist geschikt als beloningsvoertjes. Je kunt de worst in een aantal plakken snijden en in de vriezen bewaren. Als je wat nodig hebt, ontdooi je een plak en die snijd je in kleine stukjes. Daarna is het nog enkele dagen te bewaren in de koelkast.


Vraag (3).
Welke kluifjes zijn geschikt voor puppy's?

Antwoord (3)
De kauwproducten van Benevo zijn geschikt voor puppy's vanaf 4 maanden:klik hier.

Verder zijn er een aantal snacks die qua grootte prima geschikt zijn voor puppy's, bijv:

Daarnaast zijn er nog meer andere snacks en koekjes die ook niet zo groot zijn. Altijd even in de gaten houden als ze erop aan het kluiven zijn en niet teveel van geven (1 per dag). Het belangrijkste is dat ze genoeg volwaardige voeding binnen krijgen.


Vraag (4)
Welke speeltjes en kluiven zijn er die de kauwbehoefte van je pup kunnen vervullen?

Antwoord (4)
Voor de kauwbehoefte zijn er de kauwwortels. Hier kan de pup voor lange tijd op kauwen en de wortels splinteren niet (zoals takken wel doen). Daarnaast hebben we ook nylon kauwbotten die voor langdurig kauwplezier zorgen. Hiervan hebben we diverse leuke speeltjes van de merken: Benebone en Tasty Bone..

Ook in flostouwtjes zetten pups graag hun tanden! 

En natuurlijk zijn er nog de diverse speeltjes waarmee je je pup urenlang kunt vermaken!


Heb jij nog een andere vraag over dit onderwerp? Stuur ons een mailtje via info@vegavriend.nl en hopelijk kunnen wij je verder helpen.

© 2013 - 2021 VegaVriend.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel