Webshop algemeen


Vraag (1)
Wat zijn de verzendkosten? 

Antwoord (1)
Bestellingen uit Nederland worden vanaf een orderbedrag van €75,- gratis verzonden. Onder de €75,- kost verzending €5,35. Bestellingen uit België worden vanaf een orderbedrag van €100,- gratis verzonden. Onder de €100,- kost verzending €7,00. 
Zie ook Betaalmethodes & Verzendkosten.


Vraag (2)
Hoe kan ik betalen? 

Antwoord (2)
We proberen de meest gebruikte en makkelijke manieren van online betalen aan te bieden. De complete lijst vind je op Betaalmethodes & Verzendkosten.


Vraag (3)
Wat is de levertijd? 

Antwoord (3)
Alle bestellingen worden na betaling binnen 2 werkdagen door ons aan PostNL aangeboden. U ontvangt een bevestiging van verzending van uw bestelling met daarin een Track&Trace-code. Met deze code kunt u zelf zien wanneer het pakket bij u wordt aangeboden. 
Zie ook Bestellen & Levering.


Vraag (4)
Hoe weet ik zeker dat er geen dierlijke ingrediënten in de producten zitten?

Antwoord (4)
VegaVriend verkoopt géén producten met dierlijke ingrediënten. Wij doen, indien nodig, altijd navraag bij de leverancier/producent van het product over de exacte ingrediënten om te kunnen garanderen dat alle producten in onze webshop 100% vegan zijn.


Vraag (5)
Kan ik producten retourneren of ruilen?

Antwoord (5)
Uiteraard is het mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Stuur ons een email met daarin het ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren of ruilen naar info@vegavriend.nl. als je wilt ruilen of retourneren. 

Wij sturen je via de mail een retourlabel, waarmee je de producten terug kunt sturen.

Zie ook Retourneren & Ruilen.


Vraag (6)
Ik heb een klacht, wat nu?

Antwoord (6)
We hebben een procedure voor eventuele klachten. Als je er met ons niet uit komt kan Stichting Webwinkelkeur bemiddelen. Zij zijn een onafhankelijke partij die opkomt voor de belangen van online consumenten. Wij zijn bij hen aangesloten. Zie voor de procedure Klachten.


Vraag (7)
Waar vind ik jullie Algemene voorwaarden?

Antwoord (7)
Zie hier onze Algemene Voorwaarden.


Vraag (8)
Hebben jullie een Privacy verklaring?

Antwoord (8)
Ja, deze vind je hier.

© 2013 - 2021 VegaVriend.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel