Wodan woont in het bos

Eet veganistisch sinds: begin 2018
Leeftijd: 3 jaar en 8 maanden
Favoriete snack: Banaan of wortel

''Wodan en Lente heb ik 2,5 jaar geleden geadopteerd en sindsdien krijgen ze vegan voeding. Wodan is vernoemd naar de god van wijsheid en strijd: Odin. Hij zou in het asiel hoogstwaarschijnlijk de doodstraf gekregen hebben wegens "onverbeterlijk bijtgedrag", maar ik mocht hem wel benaderen, en al heb ik er wat littekens aan overgehouden van doorheen de eerste maanden, ik had meteen een enorm ontzag voor hem. 

Wodan krijgt vegan voeding, omdat ik hem heb geadopteerd om hem te redden uit een uitzichtloze situatie en ik zou het niet kunnen aanvaarden dat andere dieren nu voor hem in uitzichtloze situaties moeten "leven" en sterven. Hij krijgt momenteel twee keer per dag V-Dog flakes en Ami Dog brokken en tussendoor geef ik veel gevarieerd eten, zoals bonen, groenten en fruit. Wodan, Lente en Pili eten alles heel graag. Hun adem stinkt nooit, hun uitwerpselen composteren erg vlot.

Ik woon samen met de honden (Pili, Lente en Wodan) in een bos dus ze hebben veel beweging, goede lucht, altijd fris grondwater uit de put in een badje, en hebben moeten afleren te jagen. Ze zijn slank, maar vrij gespierd en hebben heel veel energie. Ze zijn erg fit en speels, en heel groot en eigenzinnig. Wodan was gedumpt en zou afgemaakt worden omdat hij beet, Lente is zijn zus en zat bij hem in 't asiel. Allen zijn ze erg open gebloeid hier, met veel geduld en wat littekens hier en daar. ' - Samuel Coppens

Geschreven op 25-07-2020

© 2013 - 2021 VegaVriend.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel