Lente is vol van energie

Eet veganistisch sinds: begin 2018
Leeftijd: 3 jaar en 8 maanden
Favoriete snack: Banaan of wortel

''Lente en Wodan heb ik 2,5 jaar geleden geadopteerd en sindsdien krijgen ze vegan voeding. Lente is vernoemd naar het seizoen, omdat haar heldere hoopvolle blik mijn winterdepressie zo deed verdwijnen toen ik haar de tweede keer zag in het asiel. Intussen heeft ze al meer mensen doen opleven. Ze is heel erg levendig, maar ook heel zacht in omgang.

Lente krijgt vegan voeding, omdat ik haar gered heb uit een uitzichtloze situatie en ik zou het niet kunnen aanvaarden dat andere dieren nu voor haar in uitzichtloze situaties moeten "leven" en sterven. Lente krijgt momenteel twee keer per dag V-Dog flakes en Ami Dog brokken en tussendoor geef ik veel gevarieerd zelf bereid eten, zoals bonen, groenten en fruit. Wodan, Lente en Pili eten alles heel graag. Hun adem stinkt nooit, hun uitwerpselen composteren erg vlot.

Ik woon samen met de honden (Pili, Lente en Wodan) in een bos dus ze hebben veel beweging, goede lucht, altijd fris grondwater uit de put in een badje, en hebben moeten afleren te jagen. Ze zijn slank, maar vrij gespierd en hebben heel veel energie. Ze zijn erg fit en speels, en heel groot en eigenzinnig. Lente is de zus van Wodan en zat bij hem in 't asiel, Allen drie zijn ze erg open gebloeid hier, met veel geduld en wat littekens hier en daar. ' - Samuel Coppens

Geschreven op 25-07-2020

© 2013 - 2021 VegaVriend.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel